Târguri de nuntă la Cluj

Viitoarele mirese așteaptă cu interes începuturile de an prilej de a se organiza numeroase târguri de nuntă de către firmele de specialitate. Indiferent că te gândești să faci pasul spre căsătorie în anul 2020 sau la anul vizitează aceste târguri organizate în principalele orașe. În Transilvania la Cluj sunt așteptate următoarele târguri de nuntă:

Cluj Wedding Style – Cluj 17 – 18 ianuarie.Târgul se deschide de la ora 11 până la ora 20, iar în 19 ianuarie între orele 10-18, prețul de intrare este de 5 lei. Târgul unde puteţi să probaţi cât doriţi şi să alegeţi din peste 1.000 de rochii de mireasă– colecţiile 2020.

Nuntă la Palat – Cluj s-a bucurat de un succes în perioada 10 12 ianuarie la Muzeului de Arta din Cluj. Cei care nu au ajuns încă la eveniment pot să își facă planuri pentru ediția din această primăvară.

Salonul Mireselor –Cluj, 24-27 ianuarie la Complex Expozitional Expo Transilvania.

Ce poți să găsești la aceste târguri:

Locații de nuntă , rochii de mireasa , costume de mire , fotografi si videofotografi , artisti si formatii nunta  inele si verighete, aranjamente florale, marturii si multe decoratiuni pentru nuntă

Cel mai nare târg de specialitate este Mariage Fest ce este pogramat în perioadele 31 ianuarie – 2 februarie, respectiv 27 – 29 martie în acest an Cel mai mare targ de nunți din România se organizează în fiecare an la Palatul Parlamentului.

În Timișoara se organizează an de an un târg de nuntă pentru această parte de țară. Ca o noutate, fostele mirese au ocazia aici să își mărite rochia de mireasă.

Fii primul care comenteaza on "Târguri de nuntă la Cluj"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se va publica.


*